четвер, 04 травня 2017 06:30

У Біг Мак вперше поклали більше хліба

У Біг Мак вперше поклали більше хліба
У Біг Мак вперше поклали три шматки хліба Фото: ednist.info

4 травня 1968-го в меню мережі "Макдональдз" вперше з'явився "Біг Мак". Його вигадав Джим Деллігатті в Піттсбурзі, Пенсільванія.

Спочатку він створювався як конкурент аналогічного гамбургер ресторану Big Boy, але згодом виявився настільки популярним, що згодом став продаватися у всіх штатах США.

Цей гамбургер відрізняється від всіх інших того часу, третім шматком хліба. Він стабілізує начинку і не дає гамбургеру розвалитися.

Біг Мак складався з двох яловичих котлет на трьох булочки з кунжутом, спеціального соусу, листя салату, сиру, солінь і цибулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили чорне морозиво

Сьогодні Біг Мак відомий у всьому світі. Журнал The Economist використовує цей гамбургер як порівняльний показник індексу вартості життя в різних країнах, так як він досить розповсюджений і містить у собі основні продукти сільського господарства будь-якої країни.

Зараз ви читаєте новину «У Біг Мак вперше поклали більше хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути