середа, 31 серпня 2016 16:24

В американський пунш додають яблучний та вишневий сік

Пунш - це алкогольний напій з фруктами або соком. Найбільшою популярністю він користується в Америці. Хоча завезений був з Індії. Слово "пунш" перекладається як "п'ять", тобто має бути стільки й компонентів. Він може бути зимовим коктейлем, якщо його нагріти і літнім, додавши кубики льоду.

"Побачила у фільмі, як американці готують пунш. Вирішила такий зробити, — каже Кароліна Сурма із Чернівців. — Вони робили з журавлиною, а я — з вишнею. Бо так дешевше".

Автор: ivona.bigmir.net
 

Інгредієнти:

1 пляшка червоного вина

2 ст. л. цукрової пудри

2 ст. л. апельсинового соку

300 мл вишневого соку

150 мл яблучного соку

3 яблука

кубики льоду

Приготування:

Налити в каструлю червоне вино і поставити на вогонь.

Коли прогріється, додати цукрову пудру й апельсиновий сік. Перемішати, щоб розчинилися.

Зняти з вогню. Вино не має закипіти. Налити вишневий та яблучний сік.

Читайте також: У яскраву наливку з каркаде додають апельсинову цедру

Перемішати і перелити в скляний кухоль. Прикрасити тоненькими скибками яблук.

Коли охолоне, треба поставити в холодильник. Перед подачею вкинути кілька кубиків льоду. Так смачніше, ніж пити теп­лий.

Зараз ви читаєте новину «В американський пунш додають яблучний та вишневий сік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути