Двічі на тиждень в одному із ресторанів Нью-Йорку, США Олеся Лев проводить незвичайний майстер-клас. Жінка вчить відвідувачів ліпити вареники.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповіла гастрономічна блогерка Маріанна Душар.
"У відомому українському ресторані "Веселка", що в центрі Нью-Йорка, можна пройти майстер-клас із ліплення вареників, який проводить Олеся Лев – американка українського походження – раз у два тижні. Його відвідують не лише українці, але й люди інших національностей", - каже дослідниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немає сирого буряка і гречки: як заміняють українські продукти за кордоном
Крім цього заклад славиться оригінальними поєднаннями продуктів та страв, наприклад, готують вареники з індичкою та журавлиним соусом. Таким чином поєднуючи українську та американську кухню в єдине ціле.
Мар'яна Гевак, яка переїхала до Франції, каже, що при переїзді важливо вчити мову, поринути в культуру та звичаї країни а також знати закони і їх дотримуватись. З власного досвіду українка ділиться і помилками, яких не варто робити емігрантам.
Коментарі