Салат може бути закускою або доповненням до основної страви. Щоб зробити його ситним, але водночас і легким, варто овочі змішати з білками. Твердий сир з яйцями змішують з мороженою зеленою квасолею. Для аромату додають зелену цибулю та оливки.
Інгредієнти:
300 г замороженої стручкової квасолі
100 г твердого сиру
3 яйця
2 зубчики часнику
зелена цибуля
кілька оливок для прикраси
сіль - за смаком
майонез для заправки салату
Приготування:
Яйця відварити круто, почистити і порізати кубиками.
Воду довести до кипіння, підсолити.
Квасолю, не розморожуючи, покласти в киплячу воду і варити 5-7 хвилин.
Потім її відразу охолодити під струменем холодної води.
Сир натерти на крупній тертці. Квасолю покласти в салатник.
Зверху видавити часник. Додати до квасолі яйця і сир.
Читайте також: У каталонський салат ріжуть кілька видів ковбаси
Покласти нарізану зелену цибулю, заправити салат майонезом і перемішати.
Прикрасити салат оливками і подавати.
Коментарі