34-річна Ольга Гайдук із Рівного до святкового столу готує із твердого сиру та яєць сніговичків. Носики їм робить із вареної моркви.
"Дрібно натираю 300 г. твердого сиру та п'ять зварених курячих яєць, - розповідає господиня. – Беру один зубчик часнику й добре розтираю його з сіллю. Потім додаю до сиру з яйцями й розмішую з майонезом. Маса має бути густою, як пластилін. З неї ліплю кульки для фігурок сніговиків".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До опівдня можна їсти усе - дієтологи
Шапочки та носики для сніговичків Ольга Гайдук виготовляє з вареної моркви. Очі – з горошинок чорного перцю. До святкового столу сирних сніговичків господиня подає на тарілці з подрібненою зеленню цибулі та листками петрушки.
"Зазвичай дітей не вмовиш з'їсти сир з часником. А сніговики виходять такі смачні, що й язика проковтнуть", - хвалиться рівнянка.
Коментарі
3