Ексклюзиви
Понеділок, 07 червня 2021 18:41

Шпинатні млинці з полуницею: Ліза Глінська розкрила секрети апетитної страви

Переможниця проєкту "Майстер Шеф-2" Єлизавета Глінська поділилася рецептом апетитних млинців із полуницею та шпинатом. Родзинкою страви став крем шантійі, також відомий, як збиті вершки.

Автор: instsgram/lizaglinskaya
  Готову страву Глінська подає зі свіжими ягодами.
Готову страву Глінська подає зі свіжими ягодами.

Інгредієнти:

Для тіста:

молоко - 250 мл

яйця - 1 шт.

борошно - 100 г

олія - 100 мл

цукор - 10 г

шпинат - 50 г

сіль - дрібка

полуниця та малина - 100 г

Для крему:

вершки - 150 мл

цукрова пудра - 20 г

маскарпоне - 50 г

Приготування:

Помити та просушити шпинат. З'єднайте з молоком, яйцем, цукром, сіллю й олією та подрібнити в блендері до однорідності. Всипати борошно й змішати. Обсмажити млинці з обох боків. Змастити тонким шаром масла. Для крему змішати всі інгредієнти та збити до однорідності. Помити та порізати полуницю, додати цукрову пудру і малину й змішати. Викладіть млинці на тарілку. Прикрасити кожен кремом та ягодами.

"Раз-два і розкішна ресторанна страва в домашніх умовах готова, смакота", "Як же все прекрасно, красиво та естетично. Єлизавето, браво", - прокоментували підписники Глінської новий рецепт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стильно прикрасити десерт полуницею: показали оригінальні ідеї подачі

Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати апетитні млинці, родом із дитинства. Аби страва вийшла пухкою, кулінарка додає дріжджі. Подає зі сметаною чи улюбленим джемом.

Зараз ви читаєте новину «Шпинатні млинці з полуницею: Ліза Глінська розкрила секрети апетитної страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11
Голосування Що найбільше об’єднує українців?
  • Мова й історія
  • Спротив агресії Росії
  • Нелюбов до політиків
  • Віра у краще майбутнє
  • Патріотизм
  • Невдоволеність дійсністю
  • Спільні зусилля у подоланні проблем
  • Радість від перемог
  • Інше (пишіть у коментарях)
Переглянути