Полуниця - одна з улюблених ягід кондитерів. Завдяки їй можна перетворити будь-яке тістечко у вишуканий та апетитний десерт. При цьому не обов'язково мати кулінарну освіту. Крім того її смак добре поєднується з шоколадом, заварним кремом, марципаном, абрикосовим джемом та іншими можливими інгредієнтами торта. Чудово компонується з глазур'ю білого, коричневого, оранжевого та інших відтінків.
Правила декору солодощів полуницею
- перш ніж прикрашати десерт полуницею, її слід ретельно вимити та повністю висушити;
- ефектний вигляд має полуниця з зеленими хвостиками, тому їх не завжди слід видаляти;
- аби ягода не пустила сік і не зафарбувала крем, її слід викладати на десерт перед подачею;
- щоб полуниця мала апетитний вигляд на торті, перед прикрашанням її можна покрити пензликом тонким шаром желе;
- також полуницю можна покрити розтопленим шоколадом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикраси з цукерок: показали 15 трендових ідей для торту
Оригінальне морозива з полуниці легко приготувати самому. Завдяки вдало підібраним продуктам, воно не додасть багато калорій. Також можна замінити полуницю на чорницю, персика чи груші. У будь-якому випадку десерт приємно здивує.
Коментарі