Переможниця кулінарного шоу "Майстер шеф-2" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати апетитні млинці, родом із дитинства. Аби страва вийшла пухкою, кулінарка додає дріжджі.
Рецептом поділилася в Уoutube.
"Ці дріжджові оладки асоціюються у мене з бабусею і мамою, домашнім теплом і затишком", - написала Глінська.
Інгредієнти:
молоко - 200 мл
цукор - 5 г
ванільний цукор - за смаком
сухі дріжджі - 2 г
борошно - 150 г
олія - 20 мл
сіль - дрібка
Приготування:Просіяне борошно поєднати з цукром і дріжджами. Відкласти на 10 хв. Додати сіль, тепле молоко, олію й змішати до однорідності всі інгредієнти. Готове тісто накрити рушником і настояти в теплому місті 30 хв. На розігріту сковорідку ложкою викласти тісто. Обсмажити до готовності з обох сторін. Готові млинці викласти на паперовий рушник, аби прибрати зайвий жир. Страву подавати зі сметаною чи улюбленим варенням за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінська розповіла, як приготувати смачне печиво
Хлібці щороку все більше підкорюють не лише поціновувачів здорового харчування, але й вегетаріанців. Є джерелом безлічі корисних елементів. У складі закуски лише натуральні інгредієнти: насіння, вода, мука та масло.
Коментарі