Готувати щодня смачні збалансовані страви буває непросто.
Та це значно легше, якщо кожен прийом їжі не починати "з нуля", пише на своїй сторінці в Instagram консультант з харчування Марія Горбата.
"Дуже раджу виділяти невелику частинку свого вихідного (1-2 год), аби подбати про ваше харчування на наступні 3-4 дні. І тоді ви в середу скажете собі "дякую" за те, що потурбувались про своє харчування в неділю", - каже Марія Горбата.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зробіть сніданок особливим: сім ідей, що приготувати у вихідний день
Гортайте карусель і плануйте свої вихідні, щоб виділити трохи часу на заготовки для будних днів.
Бризолі з фаршем та сиром готувати зовсім нескладно та без великих витрат. Це страва, яка завжди вдається. Ніжні млинці, соковита м'ясна начинка та розтоплений сир утворюють ідеальне поєднання смаків.
Такий перекус не лише ситний і поживний, а й чудово підходить для сімейного обіду.




















Коментарі