понеділок, 15 лютого 2016 14:49

Сирний хліб печуть на мигдальній муці

Сирний хліб печуть на мигдальній муці

"Рецепт низьковуглеводного сирного хліба нашій родині розповіла одна лікарка. Їй окреме спасибі, бо хліб виходить шалено смачним, корисним, від нього немає здуття живота, - каже Ксенія Сойко. - Мріяла знайти рецепт корисного хліба, так як дуже люблю бутерброди з сиром і шинкою, але рідко балую себе купленим хлібом".

Інгредієнти:

Мигдалеве борошно - 2 склянки

Натертий сир - 1 склянка

Яйце - 3 шт.

Вершкове масло - 60 гр

Сіль - 1/2 ч.л.

Сода - 1/4 ч. л.

Приготування:

У мисочці змішуємо мигдалеве борошно, сир і розтоплене вершкове масло. У масу додаємо по одному яйцю, щоразу добре розмішуючи тісто. Додаємо сіль, соду і знову все добре розмішуємо.

Форму застеляємо папером для запікання і викладаємо в неї наше тісто. Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-45 хвилин. Хліб в духовці повинен піднятися, і коли у нього з'явиться золота скоринка - можна діставати.

Перед запіканням можна посипати хліб улюбленим насінням. Тоді буханець хліба вийде не тільки смачним, але і красивим.

Зараз ви читаєте новину «Сирний хліб печуть на мигдальній муці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути