Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася рецептом приготування котлети для бургера. Щоб вона була соковитою, у м'ясний фарш додала сало й ретельно відбила.
Інгредієнти:
800 г яловичини
200 г сала
томати
солені огірки
бекон
салат Айсберг
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Райська насолода: рецепт кокосового торту без яєць від експерта
Приготування:
М'ясо із салом подрібнити в м'ясорубці. У готовий фарш додати спеції й усе відбити.
На пергаменті сформувати котлети за допомогою кулінарного кільця 11 см. Згори накрити пергаментом, поставити в холодильник на 1 год.
Покласти на розігріту решітку котлети, обсмажити на вугіллі з двох сторін 3-5 хв. Томати та огірки нарізати кільцями. Сир, бекон - скибками.
Щоб булочка була м'якою та ніжною, потримати її над парою 30 сек. Розрізати навпіл, викласти на решітку.
На гарячу котлету покласти сир із двох сторін. Далі - томатний соус, салат, готову котлету із сиром, згори - томати, бекон, збризнути олією.
Другу частину булочки помастити гірчицею. Накрити бургер, закріпити шпажкою й покласти на тарілку.
Кулінарна експертка Тетяна Литвинова готує булочки для бургерів. Вони підійдуть для домашніх посиденьок і пікніка. Випічка виходить пишною та смачною. Радить для ніжної текстури потримати тісто над парою 30 секунд.
Коментарі