пʼятниця, 16 жовтня 2020 16:29

Шеф-кухарка пояснила, як правильно їсти суші

Шеф-кухарка пояснила, як правильно їсти суші
Гострий і різкий смак імбиру перебиває смак риби і рису. Фото: Isabella Mendes from Pexels

Шеф-кухарка ресторану Nobu із Іспанії Марбелья Елені Манусу розповіла, що більшість людей у світі неправильно їдять суші.

Про це пише The Guardian.

Перш за все слід запам'ятати, що суші занурювати у соєвий соус варто не цілком, а виключно рибною частиною. Так її смак краще розкривається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили класичний рецепт сирного супу

Стосовно самого процесу поїдання. Тут теж не все так просто. Адже суші мають лежати рибою на язику і ніяк інакше. Третя помилка стосується васабі. Велика кількість приглушує смак інгредієнтів суші.

Поведінка за столовим видає справжнє обличчя людини краще, ніж її мова чи одяг. Щоб не осоромитися, варто уникати найчастіших помилок столового етикету. Справа не тільки в ковирянні в зубах за столом чи ліктях на столі. Є помилки, які всі повторюють через незнання.

Зараз ви читаєте новину «Шеф-кухарка пояснила, як правильно їсти суші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути