На Кубі, батьківщині мохіто, готують дві версії коктейлю - з алкоголем і без. Рецепт високоградусного напою з полуничними нотками не менш смачний, ніж класичний.
Інгредієнти:
ром - 50 мл
коричневий цукор, або полуничний сироп - 20 мл
м'ята - 4 листочки
лайм - половина
полуниця - 3 ягоди
лід - за смаком
газована вода - 0,3 літр
Приготування:
Змішати у склянці м'яту, полуницю та цукор. Додати лимонний сік, ром та лід. Фінальний штрих - залити мінеральною водою та прикрасити листям м'яти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мохіто подають в охолоджених келихах
Цей коктейль називають "Томохіто". Бо за рецептом нагадує мохіто, проте готують його з томатів та лайму.
Коментарі