Якщо любите готувати зранку омлет, цей рецепт фрітати саме для вас.
Це ідеальний вибір сніданку для всієї родини. Легкий у приготуванні та надзвичайно смачний, цей омлет підкорює серця своїм яскравим виглядом і багатством смаків. І точно зробить ваш ранок особливим, каже фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф.
Італійський омлет фрітата: покроковий рецепт
Інгредієнти
- Бекон - 120 г;
- Перець солодкий - 1 шт;
- Зелена цибуля - 4-5 шт;
- Спаржева квасоля - 100 г;
- Яйця - 7 шт;
- Пармезан - 100 г;
- Моцарела мʼяка - 1 шт;
- Сіль, перець;
- Базилік свіжий - 2-3 гілочки.
Використовуйте сковорідку, яка підходить для користування в духовці.
Як приготувати
Нарізати бекон на невеликі шматочки та обсмажити.
Додати порізаний солодкий перець на смужки. Смажити 5 хв.
Додати спаржеву квасолю, зелену цибулю та базилік і смажити ще 2 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чудова ідея для поживного сніданку: зберігайте рецепт іспанської фрітати
Збити яйця. Додати сіль, перець та натертий пармезан.
Вилити яйця до овочів.
Нарізати моцарелу слайсами та розкласти.
Посипати пармезаном та поставити до духовки на 15 хвилин при температурі 180°.
"Зберігайте, і нехай ваші ранки будуть смачними та ароматними", - радить кулінарка.
Переглянути цей допис в Instagram
Вранці, коли часто не вистачає часу довго стояти на кухні, фрітата з печерицями - це ідеальний варіант для швидкого та ситного сніданку.
Фрітата не тільки смачна, але й корисна - вона зарядить вас енергією на весь день, при цьому готується всього за кілька хвилин. Приготування займає лічені хвилини, а отже зранку це якраз те, що треба.
Коментарі