Кондитер Сью Хенґ Бун із Сіднея створює дивовижні тривимірні торти із желатину. Її десерти виглядають як мальовничі підводні сади з безліччю барвистих квітів і декоративними японськими коропами.
На виготовлення одного такого десерту Сью витрачає до 4-х годин. Візерунки у своїх тортах жінка робить шприцом. З його допомогою вона впорскує в желатинову масу необхідні для композиції кольори. Для отримання необхідного забарвлення використовує природні барвники. В одному торті зазвичай поєднує різні смаки. Це можуть бути лічі, кокос, персик, чайна троянда й інші. Пише ресурс про мистецтво й дизайн mymodernmet.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найкрасивіші будиночки з імбирного печива
Раніше показали шоколадні шедеври від справжнього кулінарного художника французького кондитера Аморі Гішона. Із шоколадної маси він здатен створити будь-що: від покритого цвітом дерева до габаритного годинника з маятником.
Коментарі