Ідеальний сніданок - це коли швидко, смачно і ситно.
Омлет-суфле по-французьки з шинкою й пармезаном саме такий.
Крім шинки й пармезану можна додавати бекон, будь-які овочі, копчену або солону рибу, та й взагалі, що душі завгодно, пише smachno.
Омлет по-французьки з шинкою й пармезаном
Інгредієнти
яйця - 6 шт.
цибуля-порей - 1 шт.
шинка - 100 г
вершкове масло - 50 г
сметана - 200 г
Вершки 20% - 100 мл
Мускатний горіх - до смаку
пармезан - 50 г
Петрушка - до смаку
Сіль - до смаку
перець до смаку
Як приготувати
Яйця збиваємо зі сметаною, вершками, рубленою петрушкою, мускатним горіхом, сіллю і перцем. Після цього яєчну масу змішуємо з тертим пармезаном.
Нарізаємо шинку й обсмажуємо на вершковому маслі до злегка золотистого кольору, після чого додаємо нарізану цибулю-порей (тільки білу частину стебла) і смажимо, поки порей не стане м'яким.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вершковий смак і шовкова текстура: шість рідких інгредієнтів, які варто додати до омлету
Заливаємо шинку і цибулю-порей яєчною сумішшю і відправляємо в духовку, розігріту до 180 °С на 20 хвилин.
Виймаємо готовий омлет з духовки, даємо йому кілька хвилин охолонути, щоб було зручніше різати на порції.
Всі рецепти яєчні дуже схожі між собою. У складі - яйця та різні овочі.
Урізноманітнити цю страву можна сиром і подати у вигляді піци. Це просто, швидко та щось нове у ваших сніданках. Відрізаєте шматочок, а за ним тягнеться павутиння розплавленого сиру. Потім відкушуєте та відчуваєте соковитість овочів та зелені.
Коментарі