пʼятниця, 03 лютого 2012 12:18

Піцу замість сиру заливають збитими яйцями

Раніше для домашньої піцци купувала продукти навмисно. Йшла в магазин за ковбаскою,сиром, грибами, оливками. Навіть заготовки для піцци купувала. 10 хвилин і все готово. А зараз це стало дорого, – каже пенсіонерка із райцентру Переяслав-Хмельницький на Київщині Людмила Ставицька.

Зараз жінка пече тісто для піцци сама. Змішує 1 яйце із склянкою кефіру і склянкою борошна. Додає соду на кінчику ножа. Солить. Випікає у круглій формі до готовності.

"Готовий корж змазую гірчицею чи кетчупом. І викладаю залишки із холодильника. За основу беру смажену капусту чи навіть натерту на терці варену картоплю. Зверху кришу солоні маленькі огірочки, виявляється вони дуже смачні в піцці. Додаю, якщо є, подрібнену сосиску чи шматочок будь-якого м'яса: вареного, смаженого, копченого. Як нема – рибні залишки чи навіть консерву. Зверху змащую майонезом і притрушую зеленню, яку заморозила з літа. Також обов'язково додаю перчик – його теж заморозила шматочками.

Якщо нема твердого сирого сиру, яким треба б притрусити піццу, збиваю два яйця і поливаю корж. Ставлю в духовку на кілька хвилин. Гаряче, свіженьке і дешевеньке, –констатувала пенсіонерка.

 

Зараз ви читаєте новину «Піцу замість сиру заливають збитими яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути