Овочеві рецепти на піку популярності на початку літа. Тоді вдосталь зелені, з якою можна експериментувати. Так і зробила кухар Тетяна Литвинова, яка запікає кабачки з м'ясом та сиром. Вона переконує, що страва сподобається усій родині.
"Якщо немає соусу, додайте запашні трави, терті свіжі томати або гострий перець чилі. Моркву та цибулю обсмажте на маслі гхі, яке можна приготувати в домашніх умовах", - пояснила Тетяна Литвинова.
Інгредієнти:
3 кабачки
400 г фаршу (свинина)
50 г цибулі
50 г моркви
100 г сиру Моцарела
1 ч. л. солі
Приготування:
Кабачки розрізати навпіл. У середині зробити надріз, ложкою забрати м'яку частину.
Моркву натерти на дрібній тертці, а цибулю порізати кубиками. Їх обсмажити і змішати з фаршем.
Додати сіль, соус, перемішати до однорідної консистенції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корейська кухня дивує поєднаннями: три пікантні страви
З фаршу сформувати кульки, викласти у човники кабачків. Їх покласти у форму для запікання.
Сир нарізати скибочками, викласти на фарш.
Розігріти духовку до температури 180 градусів. Потім там пекти кабачки 25 хвилин.
Кулінарна експертка та суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова готує корисні сирники за власним рецептом. Їх робить із сиру, апельсинового соку, кураги, цедри, насінням чіа. Подає зі сметаною або йогуртом.
Коментарі