Печінковий торт - смачна й ситна закуска. Готується із печінки, майонезу, часнику, моркви та яєць, через що вважається висококалорійною стравою.
Інгредієнти:
печінка свина - 0,5 кг
цибуля - 3 шт.
молоко - 300 мл
борошно пшеничне - 200 г
яйце куряче - 4 шт.
майонез - 300 г
часник - 6-8 шт.
морква - 4 шт.
сіль, перець чорний мелений - за смаком
олія - 1 ст. л.
Приготування:
Печінку та цибулю пропустити через м'ясорубку. Додати сіль, перець, молоко, яйця, борошно та олію й змішати. Обсмажити млинці по 3 хвилини з обох боків. Моркву натерти на тертку - обсмажити до готовності. Часник пропустити через прес і з'єднати з майонезом. Намазати млинці майонезом із часником й скласти один на одного, перекладаючи морквою. Прикрасити укропом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарні підказки: 7 корисних лайфхаків
Вечеря повинна бути легкою та корисною. Через що дієтологи не радять вживати перед сном м'ясо та жирну їжу. Краще віддати перевагу овочам та кисломолочним продуктам. Одна із найкорисніших страв тушкована капуста. Вона не лише корисна, але й коштує не дорого.
Коментарі