
Пікантні страви є візитівкою іспанської кухні. Суп з мисливськими ковбасками є вдалою стравою на всі випадки. Її найчастіше готують в холодну пору, щоб зігрітися. Важливу роль в цьому відіграють гострі спеції.
Інгредієнти:
Курячий бульйон - 4 л
Картопля - 4-5 шт.
Помідори - 1-2 шт.
Ковбаски мисливські - 3-4 шт.
Часник - 1-2 зубчики
Зелень - за смаком
Болгарський перець - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Паприка - за смаком
Приготування:
Наріжте мисливські ковбаски і обсмажте їх в сковороді в оливковій олії.
Також в сковороду додайте порізані часник, моркву, гострі спеції, цибулю, болгарський перець, паприку та потерті помідори.
Обсмажуйте 5-7 хвилин до появи на ковбасках золотистої скоринки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясний суп готують з пивом та петрушкою
Розігрійте курячий бульйон і додайте нарізану картоплю, смажені ковбаски з овочами, сіль, спеції.
Наріжте зелень, додайте чорний і червоний перець. Доведіть до кипіння і на повільному вогні готуйте 10 хвилин.
Коментарі