Ексклюзиви
неділя, 04 грудня 2016 15:20

Гострий іспанський суп готують з ковбасками

Гострий іспанський суп готують з ковбасками
Фото: vkusnodoma.net

Пікантні страви є візитівкою іспанської кухні. Суп з мисливськими ковбасками є вдалою стравою на всі випадки. Її найчастіше готують в холодну пору, щоб зігрітися. Важливу роль в цьому відіграють гострі спеції.

Інгредієнти:

Курячий бульйон - 4 л

Картопля - 4-5 шт.

Помідори - 1-2 шт.

Ковбаски мисливські - 3-4 шт.

Часник - 1-2 зубчики

Зелень - за смаком

Болгарський перець - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Паприка - за смаком

Приготування:

Наріжте мисливські ковбаски і обсмажте їх в сковороді в оливковій олії.

Також в сковороду додайте порізані часник, моркву, гострі спеції, цибулю, болгарський перець, паприку та потерті помідори.

Обсмажуйте 5-7 хвилин до появи на ковбасках золотистої скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясний суп готують з пивом та петрушкою

Розігрійте курячий бульйон і додайте нарізану картоплю, смажені ковбаски з овочами, сіль, спеції.

Наріжте зелень, додайте чорний і червоний перець. Доведіть до кипіння і на повільному вогні готуйте 10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Гострий іспанський суп готують з ковбасками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути