Салат "Олів'є" готують часто. Хтось на свята, а хтось просто так. Проте завжди його виходить багато. Він ситний та простий. Щоб урізноманітнити смак та вигляд, його в козринці із солоних крекерів.
Інгредієнти:
курячі грудки - 3 шт .
мариновані огірки - 4 шт .
свіжі огірки - 2 шт .
морква середня - 1 шт .
картопля - 5 шт .
яйця - 6 шт .
варена ковбаса - 500 г
сметана і майонез за смаком
сіль, перець за смаком
горошок консервований - 1 банка
крекери солоні "кренделі" - 1 упаковка
Приготування:
Відварити курячі грудки в підсоленій воді з лавровим листом.
Відварити яйця, картоплю та моркву.
Всі продукти дрібно нарізати кубиками. Додати горошок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі шашлики з кабачковими рулетами готують на сковороді
Все перемішати і заправити майонезом і сметаною. Так салат виходить менш калорійним і ніжніше на смак.
Намалювати майонезом контури "кошика" на тарілці. Викласти туди салат.
Кошик зробити із солоних крекерів-кренделів, а листочки з огірка і зелені.
Коментарі