Ідеальним варіантом для вашого обіду чи вечері може стати паста, приготовлена у соусі з авокадо.
По такому рецепту ви ще не готували свої улюблені спагетті.
Ним поділилась фудблогерка Валерія Велігура в Instagram
Зелена паста за 15 хвилин
Інгредієнти на два порції:
150 г спагеті
1 авокадо
жменька шпинату
2 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. лимонного соку
сіль, перець, цедра лимону
жменька томатів Чері.
Як приготувати
Спагетті відварюємо у підсоленій воді сім хвилин. Але пробуйте, бо час варіння залежить від сорту виробу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спагетті з печеним гарбузом чи куркою: у Всесвітній день макарон приготуйте смачненьку страву для сімейної вечері
Для соусу: м'якуш авокадо, шпинат, олію, сіль, перець, сік та цедру лимону пробиваємо блендером до однорідної консистенції. Густоту можна регулювати водою, у якій вариться паста.
Томати розрізаємо навпіл і розігріваємо на пательні. Додаємо готову пасту, зелений соус і, перемішуючи, прогріваємо на вогні декілька хвилин.
Пасту люблять готувати по всьому світу. Її прихильників - мільярди, бо вона смачна і найголовніше - її можна готувати досить швидко.
Під час приготування макаронів можете припуститися деяких помилок.
Коментарі