Бутерброди на Новий рік завжди затребувані. Варто готувати кілька видів, щоб гості вибрали кому що до смаку.
Ця проста і смачна закуска може бути приготовлена з будь-яких продуктів. Процес приготування займає мінімум часу, а тому залишається час на інші турботи перед святом. Маленькі і великі, з традиційними і екзотичними інгредієнтами бутерброди стануть родзинкоюноворічного столу.
З авокадо і сьомгою
Інгредієнти:
третину буханки білоруського хліба або багет
1 авокадо
300 г сьомги
100 г вершкового сиру
одну салатну цибулину
1-2 помідори
50 г вершкового масла
20 мл лимонного соку
Приготування:
Хлібні скибки злегка підсушити в мікрохвильовці чи духовці. Очищене авокадо збити з вершковим сиром і лимонним соком блендером.
Намастити хліб вершковим маслом, а потім пастою з авокадо.
Зверху покласти нарізані кільцями помідори і цибулю, а потім тонкі смужки риби.
З буряком і оселедцем
Інгредієнти:
філе оселедця
бородинський хліб
2-3 яйця
1 червона цибулина
100 г сиру
1 великий буряк
Приготування:
Відварити буряк і яйця. Буряк натерти на дрібній тертці і посолити. Яйця нарізати кружальцями, цибулю — кільцями.
Очистити від кістки філе оселедця і порізати шматочками.
На квадратики бородинского хліба намастити трохи сирного сиру і покладіть гурток яйця. Зверху покладіть ложечку тертого буряка, колечко лука і рибу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитно та стильно: як подати шампанське у новорічну ніч
З ківі і ковбасою
Інгредієнти:
багет
150 г копченої ковбаси
150 г сиру
1-2 ківі
2 зубчики часнику
3-4 ложки майонезу
Приготування:
Ковбасу дрібно порізати. Додати тертий сир, часник і майонез. Добре перемішати.
Отриманою масою намастити скибочки багету. Зверху покласти ківі, попередньо очистивши від шкірки і порізавши кільцями.
Олів'є для святкового столу може бути приготований з нестандартними інгредієнтами, такими як червона риба та телячий язик. Найкращим доповненням до салату стане домашній майонез.
Новорічними рецептами традиційних страв поділилась кондитерка та суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали" Єлизавета Глінська.
Коментарі