Коли мова заходить про олів'є, всі одразу згадують новорічні свята. Однак, готувати салат можна і влітку. Варто лише трохи оновити рецепт: додати багато зелені, замість солоних огірків використати свіжі. Майонез замінити на сметану. Такий варіант страви не лише смачний, але і низькокалорійний. На 100 грамів - 108 калорій.
Інгредієнти:
куряча грудка – 50-300 г
картопля – 3 шт.
морква – 1 шт.
яйця – 2 шт.
свіжий огірок – 2-3 шт.
пучок зелені
зелений горошок – 200 г
сметана – 2-3 ст. ложки
сіль, перець – за смаком
Приготування:
Очистити відварену картоплю, моркву та яйця. Нарізати кубиками всі інгредієнти.
Змішати все в салатнику, додати зелений горошок, зелень, посолити, поперчити і заправити сметаною.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітамінний "вибух": у низькокалорійний салат додають кабачки і фету
Салат "Веселка" готують із пшоном. Щоб каша була розсипчаста - додають масло.
Коментарі