вівторок, 29 листопада 2016 14:30

Німецький сирник печуть з маком

Пиріг з сирною начинкою готується за німецьким рецептом. В нього додають мак. Спочатку готують основу з борошна, масла та цукру. Після запікання вона виходить хрусткою. В середину неї заливають сирну масу. В результаті пиріг нагадує великий сирник в пісочній корзинці.

Автор: vk.com/valioclub
 

Інгредієнти:

Борошно - 300 г

Масло вершкове - 130 г

Цукор - 100 г

Для начинки:

Сир м'який - 250 г

Молоко - 750 мл

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 150 г

Яйце - 1 шт.

Мак мелений - 150 г

Крупа манна - 150 г

Приготування:

Розітріть в крихту борошно, холодне вершкове масло і цукор.

Візьміть 2/3 крихти і покладіть на дно рознімної форми діаметром 24 см. Утрамбуйте руками і поставте в холодильник мінімум на півгодини.

У каструлі змішайте молоко, цукор і масло для начинки, доведіть до кипіння.

У молоко додайте мак і манку, перемішайте і дайте постояти 10 хвилин. Вийде густа, як сметана, маса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шишки під снігом роблять з пластівців

Блендером збийте сир з яйцем блендером. Додайте його в макову масу і перемішайте.

Викладіть начинку на охолоджене тісто. Зверху посипте крихтою від тіста. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 1 годину.

Подавайте пиріг охолодженим до кімнатної температури.

Зараз ви читаєте новину «Німецький сирник печуть з маком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути