Яєчний паштет з волоськими горіхами і смаженою цибулею – незвичайна закуска на будь-який випадок. ЇЇ можна подавати разом з хлібом, або використовувати, як начинку для млинців. Готується миттєво, а смакує неперевершено.
Інгредієнти:
цибуля - 3 шт.
варене яйце - 4 шт.
волоських горіхи - 100 г
часник - 5 зубців
вершкове масло - 20 г
сіль - за смаком
петрушка - за смаком
Приготування:
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на олії. Змішати подрібнені яйця, цибулю та часник разом із волоськими горіхами. Додати м'яке вершкове масло, сіль і зелень. Перемолоти всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної маси. Паштет подавати холодним.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печінковий паштет поливають сиропом
Печінковий паштет готують пів годин. Спочатку продукти обсмажують, перекручують, а потім запікають.
Коментарі