Цей рецепт сподобається тим, хто любить макарони і овочі. Для страви потрібні:
Лінгвіні (це довгі, плоскі і вузькі макарони)або спагетті - 200 г (на 2 порції);
1 цукіні (можна молодий кабачок); 1 морквина;
2-3 помідорки чері, або одна звичайна;
жменька оливок (зелен чи чорні, на ваш смак);
1 зубок часнику(можна і без нього);
сир ФЕТА 50 г; твердий сир (пармезан) 20-50 г; тонкий бекон (100 г);
один солодкий червоний перець;
спеції; сіль.
Нарізаємо моркву соломкою. Так само нарізаємо цукіні. Лінгвіні варяться 11-13 хв. Цього часу вистачить, щоб приготувати овочі.
На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію (соняшникова теж підійде), обсмажуємо спершу моркву, додаємо порізаний на смужки чи кубики бекон. Далі - порізаний цукіні, червоний перець Можна додати 1 зубок часнику для аромату.
Потім дадаємо перерізані на 4 частинки помідорки і нарізані оливки. Фету ріжемо на кубики і додаємо наприкінці приготування, разом із спеціями. Вона смажиться 1 хвилину.
Поки ви готуєте овочі, лінгвіні вже зваряться. Викладаємо на тарілку лінгвіні, зверху викладаємо овочі. Посипаємо тертим пармезаном. Можна ще поперчити, якщо любите гостреньке.
Ось і все, смачного!
Коментарі