Сібас - популярна риба. Її готують найрізноманітнішими способами: варять, запікають на грилі, тушкують з овочами, маринують. При цьому, у будь-якому випадку смакує вона відмінно. А пряні спеції, часник та томати додають страві пікантності та неззрівнянного аромату.
Інгредієнти:
сібас - 1 шт.
розмарин - за смаком
чебрець - за смаком
лавр - за смаком
часник - 2 головки
лимон - 1 шт.
морська сіль - за смаком
Приготування:
Розрізати часник на дві частини і прямо в шкірці разом з половиною зелені розкласти на деко.
Зверху викласти очищену рибу, посипати морською сіллю. Додати тонкі кружальця лимона і залишки зелені.
Відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Подавати із дольками лимону та улюбленим соусом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скумбрію запікають з абрикосами
Далеко не вся риба корисна для здоров'я. Фахівці рекомендують відмовитися від королівської скумбрії, великоокого тунця, акули і риби-меч. У цих видах міститься найвища концентрація ртуті.
Коментарі