неділя, 14 травня 2017 11:34

Назвали найбільш шкідливий напій у світі

Назвали найбільш шкідливий напій у світі
Найшкідливішим напоєм в світі визнано молочний коктейль Фото: .youtube.com

Вчені з університету Бостона назвали найшкідливішим напоєм в світі молочний коктейль. Вони небезпечні для підростаючого організму. У них міститься "ударна" доза цукрів і жирів, яка негативно позначається на роботі печінки і органів травної системи дітей.

До того ж, часто цей напій подається значно охолодженим, що шкодить зубній емалі і може стати причиною переохолодження і простуди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим небезпечний маринований шашлик із супермаркету

У дослідженнях брало участь близько 1000 американських школярів, яким були запропоновані молочні коктейлі зі смаком шоколаду. До них були підключені спеціальні датчики, які зафіксували мозкову активність схожу з тією, яка виникає у людини з наркотичною залежністю. Солодкий напій виявився справжнім наркотиком! Адже велика кількість цукру, в ньому, активно стимулює центр задоволення в мозку і призводить до різкого підвищення рівня цукру в крові.

Небезпечне і сусідство молочних жирів з цукром. Регулярне вживання такого поєднання призводить до ожиріння і накопичення жиру на внутрішніх органах. В одній порції улюблених ласощів, яке подається в мережевих закладах громадського харчування, міститься денна норма калорій дорослої людини! Постійне вживання його просто небезпечно.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш шкідливий напій у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути