четвер, 26 червня 2014 14:53

Мінтай в італійських травах готують на грилі 10 хвилин
3

Мінтай на грилі в італійських травах - відмінний рецепт для пікніка, особливо, якщо ви плануєте готувати страви під відкритим небом на грилі. Особливо рецепт порадує тих, хто стежить за фігурою, адже він відмінно замінить звичні жирні шашлики. До того ж, готується страва без солі.

Інгредієнти:

- 1 кг філе мінтаю (можна взяти іншу білу рибу)

- половина лимону

- приправа "Італійські трави"

- 2 ст.л. оливкової олії

Приготування:

Поріжте на порційні шматки філе мінтаю і помістіть їх в глибоку посудину. Видавіть туди лимон, додайте масло і трави.

Залиште маринуватися в холодному місці на півгодини, не менше.

Коли риба промаринується, викладіть її на гриль і готуйте 10 хвилин, перевертаючи через кожні 2 хвилини. Час розраховано, з урахуванням приготування на домашньому грилі.

Подавайте до столу, прикрасивши лимоном і базиліком.

На замітку: важливо приготувати рибу соковитою, тому ретельно стежте, щоб вона не пересохла на грилі.

Зараз ви читаєте новину «Мінтай в італійських травах готують на грилі 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути