


Мінтай на грилі в італійських травах - відмінний рецепт для пікніка, особливо, якщо ви плануєте готувати страви під відкритим небом на грилі. Особливо рецепт порадує тих, хто стежить за фігурою, адже він відмінно замінить звичні жирні шашлики. До того ж, готується страва без солі.
Інгредієнти:
- 1 кг філе мінтаю (можна взяти іншу білу рибу)
- половина лимону
- приправа "Італійські трави"
- 2 ст.л. оливкової олії
Приготування:
Поріжте на порційні шматки філе мінтаю і помістіть їх в глибоку посудину. Видавіть туди лимон, додайте масло і трави.
Залиште маринуватися в холодному місці на півгодини, не менше.
Коли риба промаринується, викладіть її на гриль і готуйте 10 хвилин, перевертаючи через кожні 2 хвилини. Час розраховано, з урахуванням приготування на домашньому грилі.
Подавайте до столу, прикрасивши лимоном і базиліком.
На замітку: важливо приготувати рибу соковитою, тому ретельно стежте, щоб вона не пересохла на грилі.
Коментарі