Бутерброди з ікрою, червоною рибою, шинкою та овочами - начинка для закусок не є головним. Не меш важливим критерієм є спосіб подачі на стіл.
Щоб гостям було зручно пробувати все частування, закуски для фуршету повинні поміщатися на вилці. Це не доставить особливих турбот при дегустації.
Для розігріву апетиту подають не тільки міні-бутерброди, а й кекси, профітролі і тарталетки. Їх подають на шпажках в найоригінальніших поєднаннях.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шашлик на сковороді: як досягти ідеального смаку
На Кубі, батьківщині мохіто, готують дві версії коктейлю - з алкоголем і без. Рецепт високоградусного напою з полуничними нотками не менш смачний, ніж класичний.
Про це далі у статті.
×
Коментарі