Ексклюзиви
середа, 24 червня 2020 18:00

Шашлик на сковороді: як досягти ідеального смаку

Традиційно шашлик готують на свіжому повітрі. Але нові обставини вимагають сучасних рішень та змін. Підсмажити шматок апетитного м'яса можна навіть на сковороді. До того ж це займе менше часу, ніж зазвичай. За смаком вийде не гірше, ніж на багатті.

Автор: maggi.ru
  Ароматний шашлик на шпажках приправлений базиліком.
Ароматний шашлик на шпажках приправлений базиліком.

Інгредієнти:

Куряче філе - 500 г

Гірчиця - 2 ст. л.

Яблуко - 1 шт.

Лимонний сік - 1 ст. л.

Мед - 1 ст. л.

Базилік - за смаком

Редис - 5 шт.

Зелень - за смаком

олія - 1 ч. л.

Приготування:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маринад не солю, щоб свинина не втрачала соки"

Замочити у воді на півгодини дерев'яні шпажки. Очистити овочі та видалити з яблука серцевину. Куряче філе нарізати кубиками. Зробити надріз в центрі кожного шматочка. Змішати олію, мед, гірчицю, замаринувати курку на 30 хвилин. Нарізати скибочками яблуко та редис. Нанизати на шпажки м'ясо та додати у розріз базилік. Смажити на розпеченій сковороді до готовності. Подавати зі свіжою зеленню, яблуками та редисом, приправленими лимонним соком.

Уляна Супрун порадила українцям, як готувати шашлик з меншою шкодою. Маринуйте м'ясо з пряними травами та спеціями. Розмарин, орегано та чілі містять антиоксиданти, які стають на заваді утворенню канцерогенних сполук при нагріванні.

Зараз ви читаєте новину «Шашлик на сковороді: як досягти ідеального смаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути