Швидкий мексиканський суп виходить наваристим та поживним. Він має консистенцію пюре. Його густину можна вибирати на свій смак. Подають його з чипсами, які смажать на сковороді. Хрусткий лаваш ідеально поєднується із томатним пюре. Паприка надає супу не тільки колір, а й характерний аромат, ніби готували овочі на відкритому вогні.
Інгредієнти:
Цибуля - 1 шт.
Чилі - 1 шт.
Часник - 3 зубчики
Паприка - 3 ст. л.
Каєнський перець - 1 ст. л.
Коріандр - 1 ч. л.
Перець солодкий - 1 шт.
Помідори в соку - 1 банка
Бульйон - 200-400 гр.
Квасоля в соусі - 1 банка
Лаваш тонкий - 2 шт.
Приготування:
Поріжте дрібно цибулю, гострий чилі та часник.
Обсмажуйте в каструлі на оливковій олії цибулю до прозорості (2-3 хв.), додайте часник і чилі.
Через кілька хвилин всипте паприку. Перемішайте і смажте ще 2 хв. Додайте гострий чилі і коріандр.
Дрібно поріжте перець і обсмажуйте суміш 2 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фахітос курячу грудку та овочі ріжуть смужками
Потім додайте в каструлю банку томатів та бульйон. Курячий або овочевий.
Коли вся суміш почне закипати, зробити з суміші блендером пюре.
Покласти квасолю в томатному соусі і готувати ще 3 хв. на середньому вогні.
Перед подаванням прикрасьте його кінзою і шматочками сиру.
Для чипсів тонкий лаваш поріжте на квадратики і обсмажте на сухій сковороді по 2 хв. з кожного боку.
Коментарі