Кабачок один із доступних свіжих овочів,я кі дозрівають першими. З нього легко готувати смачні страви. Крім відомих оладків чи запіканок, апетитними виходять мафіни.
Їх можна приготувати як до сніданку, так і для того, щоб взяти з собою для перекусу на прогулянку. Вони смакуватимуть вони і дорослим, і дітям. Після випічки кабачок змінює смак, так, що навіть важко вгадати, з чого цей мафін зроблений.
Інгредієнти:
Кабачки 2 шт
Борошно 1 склянка
Сир м'який 300 г
Яйця 3 шт
Розпушувач пів пачки
Вершкове масло 100 г
Приготування:
Розтопити масло та змішати з сиром та яйцями до однорідної маси. В окремому посуді поєднати розпушувач та борошно;
Натерти кабачок та додати до сирної маси. Змішати всі інгредієнти до добре вимішати тісто.
Розігріти духовку до 180 градусів, помістити тісто у формочки для кексів та пекти 35-40 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко і смачно: топ-5 освіжаючих літніх коктейлів
Літо – найкращий період наситити організм вітамінами. Потрібно їсти якомога більше салатів з овочів. Вони не лише поживні та низькокалорійні, але й не потребують багато часу на приготування.
Більше літніх смачних рецептів далі у статті.
Коментарі