Торт "Наполеон" багато хто любить з дитинства. Як правило, приготування цього десерту займає багато часу, оскільки треба спекти не один корж. Але не всі знають, що у нього є ще один спрощений варіант приготування. Торт при цьому виходить таким же по-домашньому смачним, а включати духовку вам навіть не доведеться.
Інгредієнти:
- 800 г листкового печива "Вушка"
- 1 л молока
- 4 яйця
- 150 г вершкового масла
- 0,5 ст. цукру
- 6 ст. л. борошна
- щіпка ванільного цукру
Приготування:
Приготуйте крем: змішайте яйця, цукор, борошно. Додайте туди ванільний цукор. Перемішайте.
В отриману суміш додайте молоко.
Поставте крем на середній вогонь і постійно помішуйте, поки він не загусне. Коли маса трохи охолоне, додайте масло і перемішайте.
Тепер треба вмочити печиво в крем і викласти на таріль в 5 шарів. Посипте зверху крихтою з розламаного печива.
Коментарі