вівторок, 01 жовтня 2024 09:30

Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: зберігайте рецепт від Євгена Клопотенка

Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: зберігайте рецепт від Євгена Клопотенка
Лаваш з тунцем: рецепт від Євгена Клопотенка Фото: klopotenko.com

Рулети з лавашів - це той вид страв, які найлегше приготувати і при цьому отримати чудовий смачний результат.

Час приготування обмежується 5 хвилинами, а навички - вмінням скрутити лаваш. Це особливо актуально при нестачі вільного часу або відсутності електроенергії, адже для лаваша з тунцем вам не потрібен жоден електричний девайс. Лише 6 інгредієнтів і страва готова, каже шеф-кухар Євген Клопотенко.

Які інгредієнти можна замінити

Основні два інгредієнти цієї страви - лаваш і тунець. Решту можна легко міняти залежно від того, що є в холодильнику. Наприклад, ви можете замінити свіжий огірок на солоний, а майонез на тартар. Петрушку також можна замінити чи заповнити іншою зеленню. Гарно смакуватиме салат, айсберг чи навіть капуста.

Як покращити страву, якщо у вас є світло

За наявності електроенергії радимо цей лаваш трішки підсмажити на сухій пательні, щоб він отримав красиву та хрустку скоринку. Тоді також можна додати трішки сиру, він розтане та приємно тягнутиметься. До речі, лаваш з сиром чи лаваш з куркою – також чудові варіанти закусок, але їх краще готувати зі світлом чи на грилі.

Лаваш з тунцем

Інгредієнти

2 лаваші

2 ст.л. домашнього майонезу

1 огірок

1 томат

5 гілочок петрушки

1 банка консервованого тунця

Як приготувати

Розкладіть 2 лаваші та змастіть їх по 1 ст.л. домашнього майонезу.

Наріжте соломкою один огірок, томат - невеликими дольками. Нарвіть 5 гілочок петрушки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зʼїдять за лічені хвилини: як приготувати сирні трикутники з лаваша

З одного краю лаваша викладіть по половині банки консервованого тунця, по половині огірків, помідорів та петрушки.

Загорніть лаваш у рулет та подавайте, щоб лаваш не розмʼяк від вологих інгредієнтів.

Сирно-м'ясний рулет з лаваша - ідеальне рішення для тих, хто шукає ситний та смачний перекус. Це страва, яка не лише радує смаком, але й надовго забезпечує відчуття ситості. Завдяки поєднанню ніжного сиру, соковитого м'яса та тонкого лаваша, ви отримаєте страву, яка підходить як для перекусу, так і для легкої вечері.

Зараз ви читаєте новину «Лаваш з тунцем для миттєвого перекусу: зберігайте рецепт від Євгена Клопотенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути