Легку і водночас поживну страву можна приготувати за лічені хвилини. Запечена грудинка з в'яленими помідорами та шпинатом може бути як святковою стравою, так і буденною. Зовні вона виходить із хрусткою скоринкою, а всередині має соковиту начинку.
Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 шт.
В'ялені помідори - 1/2 склянки
Шпинат - 1/2 склянки
Фета - 1/2 склянки
Моцарелла - 1/2 склянки
Готовий маринад для курки - за смаком
Олія - 1,5 ст. ложки
Приготування:
Замаринувати курячі грудки на кілька годин.
Надрізати їх уздовж - має вийти кишеня.
Наповнити грудки начинкою, розміщуючи її шарами - в'ялені помідори, різаний шпинат, тертий сир.
Скріпити їх зубочистками, щоб начинка не випадала.
Читайте також: Яскраво-червоне запечене курча тандурі подають з м'ятним йогуртом
Розігріти сковороду і додати трохи олії. Обсмажити грудки з обох сторін до готовності.
Можна запекти їх в духовці при температурі 180 градусів до готовності.
Коментарі