Переяславчанка Марина Зуб готує рулет з курятини і різними начинками.
"Беру курячу грудку, вирізаю кістку і знімаю шкуру. М'ясо відбиваю цілим шматком, солю, перчу. Можна взяти кілька філе і накласти одне на одне", -- розповідає жінка.
Вона робить таку начинку: змішує 100-200 г домашнього сиру з дрібно порізаною петрушкою і часником. Додає сіль, перець. Намазує на відбите м'ясо і завертає у рулет. Змазує його сумішшю майонезу і сметани, і кладе на змазану вершковим маслом фольгу. Зверху над рулетом скріплює її.
За півгодини запікання при температурі 220 градусів витягає рулет і відриває фольгу зверху. Знову ставить страву в духовку і додає температури, щоб рулет зарум'янився. Аромат розповсюджується по всьому будинку.
"Пробувала робити начинку зі смажених грибів та цибулі. Також – із подрібненими яйцями, потертим сиром і смаженою цибулею. Завжди виходить смачно. А от перший варіант –найцікавіший", --хвалиться господиня.
Рулет виходить невеликий, тому сміливо можна готувати два відразу.
Коментарі