вівторок, 12 серпня 2014 17:31

Креветки варять з гвоздикою і лавровим листом

Креветки варять з гвоздикою і лавровим листом

Для того щоб зробити креветки більш смачними, перед варінням можна додати в каструлю чорний перець горошком, лавровий лист, половинку лимона, нарізаного часточками, гвоздику, зубчики часнику і пару ложок томатної пасти.

Після того як креветки зваряться, дайте їм постояти в такому бульйоні 10 хвилин.

При подачі до столу можна приготувати дуже смачний соус для креветок. Очистіть зубчик часнику і роздушіть його. Дрібно наріжте червоний гострий перець і обсмажте на оливковій олії з часником. В цей гарячий соус додайте сік одного лимона, зелень кропу і спеції за смаком. Очищені креветки вмочуйте в цей соус, і вас здивує їх незвичайний пікантний смак.

Зараз ви читаєте новину «Креветки варять з гвоздикою і лавровим листом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути