четвер, 10 грудня 2015 13:19

Котлети з незвичними начинками: 3 нові рецепти

Котлета - це найпопулярніша м'ясна страва з фаршу. З ними роблять бутерброди, вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, до них підійде будь-який гарнір. Але на святковий новорічний стіл хочеться приготувати щось нове, те чого не ризикнете спробувати в будень.

Курячі котлети з вершково-горіховою начинкою

Автор: liveinternet.ru
 

Інгредієнти:

Курячий фарш - 500 г

Вершки - 50 мл

Цибуля - 8 см

Часник - 3 зубчики

Батон - 1 шматок

Сіль, перець - за смаком

Борошно - 1 ст. л. без гірки

Зливання. масло і молоко - по 50 г

Волоські горіхи - 50 г

Подрібнена кінза - 2 ст. л.

Борошно - 1 ст. л.

Яйце - 1 шт + 1 ст. л. молока

Мелені сухарі - 2 ст. л.

Приготування:

Перемелений фарш перемішати з подрібненою цибулею і часником, батоном, розмоченим у вершках, сіллю і перцем.

Гарно місити фарш і поставити в холодильник його. Розтопити вершкове масло в сковороді, присипати по верху борошном і добре розмішати.

Додати молоко, перемішати і вимкнути як тільки закипить. Додати середньо подрібнені горіхи, кінзу і сіль.

Фарш і начинку розділити на 4 частини. На вологій долоні розподіляємо фарш в середину, начинку і формуємо котлету.

Паніруємо в борошні, потім в яйце, перемішане з молоком, і в кінці в сухарях.

Смажимо в чималій кількості ростить масла, на середньо-малому вогні з усіх боків.

Курячі котлети з сиром в хрусткій паніровці

Автор: kakotvet.com
 

Інгредієнти:

Курячий фарш - 500 г

Сир - 200 г

Молоко або вершки - 50 г

Яйце куряче - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Подрібнений кріп - 3 ст. л.

Сіль, перець - за смаком

Несолодкі кукурудзяні пластівці (паніровка)

Приготування:

Фарш змішати з сиром, яйцем, кропом, молоком (вершками), подрібненою цибулею і часником, сіллю і перцем.

Вологими руками сформувати невеликі котлети і обваляти в кукурудзяних пластівцях. Якщо пластівці великі - злегка подрібнити, просто притиснути пальцями.

Смажити на невеликому вогні по 4-5 хвилини з кожного боку. Кришкою сковороду не закривати.

Котлета рубана "По-домашньому"

Автор: marenguru.ru
 

Інгредієнти:

Яловичина або свинина - 300 г

Грудинка варено-копчена - 50 г

Бекон - 50 г

Цибуля - 40 г

Яйце куряче - 1 шт.

Помідор - 2 шт.

Крохмаль - 2 ст. л.

Сир, сметана, майонез

Червоне вино - 4 ст. л.

Перець, спеції - за смаком

Приготування:

М'ясну продукцію порізати дрібними кубиками. Додати спеції, вино, дрібно рубаний лук, сіль.

Змішати фарш з яйцем і крохмалем, перемішати. Готові котлети обсмажуємо з двох сторін до невеликої скоринки.

Змішуємо сметану з майонезом 50/50 і додаємо тертий сир.

Сметанну "шапку" викладаємо на кільця помідора, якими потім накриваємо котлети.

Доводимо котлети в духовці до готовності (5-7 хв).

Зараз ви читаєте новину «Котлети з незвичними начинками: 3 нові рецепти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути