Переможниця проєкту "Майстер Шеф-2" Єлизавета Глінська поділилася рецептом апетитних млинців із полуницею та шпинатом. Родзинкою страви став крем шантійі, також відомий, як збиті вершки.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 250 мл
яйця - 1 шт.
борошно - 100 г
олія - 100 мл
цукор - 10 г
шпинат - 50 г
сіль - дрібка
полуниця та малина - 100 г
Для крему:
вершки - 150 мл
цукрова пудра - 20 г
маскарпоне - 50 г
Приготування:
Помити та просушити шпинат. З'єднайте з молоком, яйцем, цукром, сіллю й олією та подрібнити в блендері до однорідності. Всипати борошно й змішати. Обсмажити млинці з обох боків. Змастити тонким шаром масла. Для крему змішати всі інгредієнти та збити до однорідності. Помити та порізати полуницю, додати цукрову пудру і малину й змішати. Викладіть млинці на тарілку. Прикрасити кожен кремом та ягодами.
"Раз-два і розкішна ресторанна страва в домашніх умовах готова, смакота", "Як же все прекрасно, красиво та естетично. Єлизавето, браво", - прокоментували підписники Глінської новий рецепт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стильно прикрасити десерт полуницею: показали оригінальні ідеї подачі
Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати апетитні млинці, родом із дитинства. Аби страва вийшла пухкою, кулінарка додає дріжджі. Подає зі сметаною чи улюбленим джемом.
Коментарі