У спекотну погоду освіжитися можна не тільки фрешами чи коктейлями. В нагоді стане також і кава. Тільки не звичайна, а холодна з різними добавками. Наприклад, з м'ятою або газованою водою. Така альтернатива неперевершено смакує і рятує від спеки.
М'ятно-шоколадна кава
До гарячої свіжозвареної кави додати 30-50 грам шоколаду. Каву охолодити, додати кульку морозива, м'ятний сироп та збити усе в блендері.
Подавати із шматками льоду та кулькою морозива зверху.
Кава-десерт із халвою
Свіжозварену каву процідити, додати кленовий сироп та залишити охолоджуватись. В блендері збити халву із вершками (1:1).
До суміші додати каву та ще раз ретельно збити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили, коли варто пити каву
Газована кава
У свіжозварену каву додати вишневий сік і охолодити. До холодної кави влити газовану воду і подавати із льодом та шматочком лимона.
Коментарі