неділя, 26 березня 2017 11:00

Картопляні котлети зі шпинатом від кухаря, що готував для фіналу "Міс Всесвіт"
4

Картопляні котлети на пательні тонуть в олії
Фото: doradcasmaku.pl
Картопляні котлети на пательні тонуть в олії
Картопляні котлети на пательні тонуть в олії
Картопляні котлети на пательні тонуть в олії

Пісні котлети з картоплі та шпинату шеф-кухар Андрій Полан мастить сирним кремом. Рецепт розповідає у програмі "Doradcа Smaku" ("Консультант по смаку").

Андрій Полан, вчитель за професією має більше як 20 років досвіду роботи кухарем. Готував для фіналісток "Міс Всесвіту", королівської родини у Норвегії, послів, керівників держав та провідних футбольних команд під час змагань. Є шеф-поваром ресторану у Варшаві.

Крок 1. Готуємо продукти: 1 кг вареної картоплі, 10 шматків тонко нарізаної шинки, пучок зеленої цибулі, свіжий шпинат, 4 яйця, пшеничне борошно, тертий батон, 2 ложки розтопленого масла, ріпакова олія, один плавлений сирок, 100 мл сметани 18 проц., приправа до картоплі, кольоровий перець у зернах, сіль.

Крок 2. Смажимо на маслі подрібнену шинку. Додаємо нарізану зелену цибулю, листя шпинату, смажимо хвилину. Додаємо до смаку кольорового перцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 кроків приготування іспанського омлету від шеф-кухаря Єви Олейнічак

Крок 3. Студимо масу та змішуємо з м'ятою вареною картоплею. Додаємо приправу до картоплі та 4 жовтка. Вимішуємо та ліпимо котлети. Кожну котлету паніруємо в борошні, білках та тертому батоні. Під час смаження олія повинна бути на половині рівня котлети. Готові котлети кладемо на папір - щоб позбутися надлишку жиру.

Крок 4. Підігріваємо сметану у каструлі, додаємо туди плавлений сирок, мішаємо, поки не розчиниться. Готові котлети подаємо в сирному соусі. Декоруємо листками свіжого шпинату.

Зараз ви читаєте новину «Картопляні котлети зі шпинатом від кухаря, що готував для фіналу "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути