Печінка зі звичайної щоденної страви може перетворити на святкову, якщо поєднати її з правильним соусом. Вона виходить карамелізованою зовні та ніжною всередині. Тушкувати печінку потрібно у соєвому соусі та оцті. Завдяки ним страва не втрачає свого соку.

Інгредієнти:
500г печінки
1/3 склянки води
¼ склянки кетчупу
3 ст. л. борошна
2 ст. л. коричневого цукру
1 ст. л. олії
по 1 ст л соєвого соусу і оцту
Приготування:
Нарізати печінку тонкими брусочками.
Змішати борошно з перцем і сіллю, запанірувати печінку.
Воду перемішати з усіма іншими продуктами, крім олії.
Читайте також: Ароматну свинину запікають в беконі та імбирному маринаді
Нагріти олію в сковороді, викласти печінку і до зарум'янювання обсмажити шматочки.
Потім залити її підготовленою сумішшю і тушкувати 15-20 хвилин до готовності на середньому вогні.
Коментарі