середа, 07 вересня 2016 13:15

Карамелізовану печінку готують у соєвому соусі та кетчупі

Печінка зі звичайної щоденної страви може перетворити на святкову, якщо поєднати її з правильним соусом. Вона виходить карамелізованою зовні та ніжною всередині. Тушкувати печінку потрібно у соєвому соусі та оцті. Завдяки ним страва не втрачає свого соку.

Автор: lady.tochka.net
 

Інгредієнти:

500г печінки

1/3 склянки води

¼ склянки кетчупу

3 ст. л. борошна

2 ст. л. коричневого цукру

1 ст. л. олії

по 1 ст л соєвого соусу і оцту

Приготування:

Нарізати печінку тонкими брусочками.

Змішати борошно з перцем і сіллю, запанірувати печінку.

Воду перемішати з усіма іншими продуктами, крім олії.

Читайте також: Ароматну свинину запікають в беконі та імбирному маринаді

Нагріти олію в сковороді, викласти печінку і до зарум'янювання обсмажити шматочки.

Потім залити її підготовленою сумішшю і тушкувати 15-20 хвилин до готовності на середньому вогні.

Зараз ви читаєте новину «Карамелізовану печінку готують у соєвому соусі та кетчупі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути