Хлібці з кожним роком все більше підкорюють не лише поціновувачів здорового харчування, але й вегетаріанців. Є джерелом безлічі корисних елементів. У складі закуски лише натуральні інгредієнти: насіння, вода, мука та масло.
Рецептом корисної випічки на своїй сторінці в instagram поділилася Єлизавета Глінська.
Інгредієнти:
вода - 170 мл
рисова мука - 100 г
насіння соняшнику - 100 г
насіння льону - 10 г
кунжут - 80 г
мак - 10 г
сіль - 0,5 ч. л.
цукор - 1 ч. л.
кокосове масло - 40 г
Приготування:
Змішати насіння соняшнику, кунжуту, льону і мак. Додати воду, сіль, цукор, борошно та тепле масло. Вимішати та ложкою викласти тісто на деко, застелене пергаментом. Випікати в розігрітій до 160 градусів з конвекцією 15-20 хвилин. Хлібці чудово смакують із сиром та зеленню. Можуть замінити хліб.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не здогадається, що тут є гарбуз. Глінська розповіла, як приготувати пісний десерт
Суддя кулінарного реаліті-шоу "Мастер шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирників з топленого молока.
Коментарі