Восени на столі традиційно багато овочів. Салати та інші страви готують переважно на їх основі. Але в той же час можна не забувати про зелень і твердий сир. Ідея для осіннього обіду або вечері - салат з руколи і пармезану. Ця страва може як послужити прекрасним доповненням до гарніру, так і стати самостійною стравою.

Інгредієнти:
рукола свіжа - 1 пучок
фенхель - 1 штука
пармезан - 100 грам
горіхи кедрові обсмажені - 50 грам
сіль і чорний мелений перець - за смаком
олія оливкова - 5 столових ложок
бальзамічний оцет - 2 столові ложки
Приготування:
Викласти в миску першим шаром промиту рукколу.
Очистити фенхель. Нарізати його тонкими скибочками. Викласти другим шаром на рукколу.
Змішати разом в окремый посуді масло, оцет і спеції. Полити заправкою салат.
Пармезан нарізати тонкими скибочками за допомогою спеціального ножа-лопатки для сиру або ножа для чищення овочів.
Підсмажити кедрові горішки на сковороді без масла.
Додати пармезан і горіхи до салату.
Коментарі