Соковиті хрусткі чебуреки, якими ласують у закладах харчування, можна приготувати вдома.
Це чудовий варіант для ситного перекусу.
Головне в страві - правильно замішати ідеальне тісто, пише pixelinform.
Для приготування потрібно взяти 400 г борошна, 250 мл мінеральної води, трохи солі та олії.
Приготування
Просіяне борошно змішайте з чайною ложкою солі, склянкою мінералки. Додайте в масу три столові ложки олії.
Замісіть тісто. Текстура має бути гладкою.
Після цього тісто, що вийшло, треба обернути харчовою плівкою і залишити на півгодини.
За цей час можна приготувати начинку. Класичний варіант – подрібнена морква з цибулею, які поєднуються з фаршем, сіллю та перцем.
Як тільки все буде готове, тісто розділіть на рівні частини та розкотіть тоненько.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додають горілку: секрет приготування хрустких чебуреків
Потім на один бік тіста треба викласти начинку, а другий прикрити. Залишиться лише защипнути тісто. Добре це робити виделкою.
Готуються чебуреки на попередньо розігрітій сковороді з олією.
Приготувати апетитні м'ясні котлети не так важко, як здається. Але не всі знають, що додати у фарш аби вони вийшли ніжними та соковитими.
Всипте цукру. До такого трюку вдаються професійні кулінари. Цукор теж додають у фарш для чебуреків або біляшів.
Коментарі