Шаурма може бути не лише смачна, але й корисна. Головне готувати з правильних інгредієнтів. Відмовитися від лаваша та жирного м'яса. Натомість використати рибу, сир та багато зелені.
Простим рецептом популярної закуски поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.
Інгредієнти:
відварений рис - 150 г;
тунець - 150 г;
сир "фета - 100 г;
огірок - 2 шт.;
листя салату - за смаком;
кріп - за смаком;
спеції - за смаком.
Приготування:
Поєднати подрібнений кріп та огірок, сир, тунець і відварений рис. Додати спеції. Викласти начинку на листя салату й загорнути у вигляді шаурми.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі
Любов українців до м'яса шалена. Їдять смаженим, тушкованим, вареним чи запеченим на мангалі. Способів приготування чимало, як і апетитних рецептів. Одним із найсмачніших поділився ресторатор та кулінарний блогер Євген Клопотенко.
Коментарі