Ексклюзиви
Неділя, 15 серпня 2021 02:28

Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі

Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі
Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі. Фото: Liza Glinskaya/facebook.

Є сотні рецептів приготування птиці. Її запікають, тушкують та смажать. Крім цього смак залежить від спецій та соусу, в якому маринують чи тушкують м'ясо. Одним із найсмачніших способів приготування поділилася кондитерка Єлизавета Глінська.

"Курка в апельсиновому соусі - один з моїх улюблених рецептів. У моїй родині її з'їдають миттєво, але це можна виправити - курочка легко готується", - розповіла Глінська.

Інгредієнти:

куряча грудка - 500 г,

апельсин - 2 шт.,

часник - 2 зубці,

чилі - за смаком,

борошно - 30 г,

мед - 15 г,

олія - 10 мл.,

імбир - ½ ч. л.,

сіль - за смаком.

Приготування:

Очищене філе нарізати на невеликі шматки. Додати спеції. Для маринаду змішати цедру половини апельсина, сік, мед, подрібнений часник, імбир та чилі. Посипати м'ясо борошном та обсмажити на сковороді по 2 хв з кожного боку та прибрати зі сковорідки. Влити соус, викласти курку та готувати до загустіння. Подати з улюбленим гарніром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намазка-паста з часнику це бомба. Як приготувати прості закуски до борщу від Клопотенка

З однієї курки легко зробити три страви на чотирьох осіб. Секрет у правильному розподіленні тушки. Відокремити стегна, розрізаючи по суглобу. Ділити кожне на дві частини - на стегно і гомілку.

Зараз ви читаєте новину «Глінська поділилася рецептом апетитної курки в апельсиновому соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі