Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом курки Качаторі з грибами, яку легко готувати вдома. Страва в томатно-овочевому соусі ситна та соковита.
"Я знаю простий рецепт ідеальної вечері для великої родини. Коли всі збираються за одним великим столом, то курка Качаторі чудово підійде для всіх: від великих до маленьких", - пише Ектор Хіменес-Браво у своєму Іnstagram.
Інгредієнти:
6 курячих стегон, без шкіри і кісток
6 великих грибів портобелло
2 червоних цибулин
500 г болгарського перцю
125 г оливок
4 гілочки свіжого розмарину
180 мл червоного вина
400 гр. томатів
Приготування:
Приправити курку сіллю і чорним перцем. Покласти її у велику неглибоку ємність на середньому вогні з 1 ст. л. оливкової олії. Варити 10 хв. або до золотистого кольору.
Порізати гриби, цибулю, перець. Дістати курку на тарілку, залишивши пательню на вогні. Засипати в неї овочі.
Перемішати гриби, цибулю, перець та оливки, а потім додати розмарин. Готувати 10 хв. або до пом'якшення, регулярно помішуючи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геніальне зробити просто: Ектор Хіменес-Браво дав фірмовий рецепт макаронів
Налити вино і дати йому випаритися. Потім додати помідори і воду з них, розбиваючи помідори ложкою.
Довести до кипіння, перемішати курку і перекласти у духовку на 1 год.
Суддя "МастерШеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася порадами з випікання нормандського тарту. Цей відкритий яблучний десерт готується легко і виглядає апетитно.
"Нормандія - це про яблука, кальвадос відповідно і молоко. Такий саме і тарт. Для основи візьміть пісочне тісто товщиною пять міліметрів. Усе скласти у форму діаметром 26 сантиметрів і спекти з начинкою", - пояснила Ольга Мартиновська.
Коментарі